early box snipsnappapier logo

Wanneer je kindje te vroeg geboren wordt komt er zoveel op je af. Je zit met vragen en gevoelens in een rollercoaster die maar doorgaat. Het liefst zou je je kindje bij je willen hebben, mee naar huis nemen, maar voorlopig woont hij of zij in een eigen glazen huisje in het ziekenhuis. Als mama of papa voel je je soms machteloos tussen al dat ziekenhuis geweld om je heen. Met de Early Box kunnen jullie ouders deze kleine helden iets eigens meegeven; een stukje thuis, liefde en troost in het ziekenhuis.

Wat is de Early Box?
De Early Box is een doos gevuld met artikelen die handig zijn voor de zorg van je baby tijdens jullie verblijf in het ziekenhuis. Deze artikelen zijn met liefde uitgekozen, handgemaakt en geschikt voor in de couveuse. Wat er precies in de doos zit lees je verderop. De Early Box met inhoud leen je tegen een kleine vergoeding van 7,50 euro (excl verzendkosten). Dit geld word 
gebruikt om nieuwe stoffen in te kopen en de dozen gevuld te houden. 

Worden producten uit de doos te klein, dan stuur je ze terug! Je krijgt dan de volgende stap toegestuurd, heel handig. De artikelen groeien zo met je baby mee, zowel in maat als in gebruik. Als voorbeeld; Een couveusedekentje word na verloop van tijd vervangen door een warmtebed lakentje. 

early box mutsjes snipsnap prematuursnipsnap early box prematuur inhoudsnipsnap early box complete set couveuse

Voor wie is de Early Box?
Voor te vroeg geboren kindjes die een periode verblijven in het ziekenhuis. De Early Box is voor jongens en meisjes, en zelfs speciaal voor tweelingen! Liever een neutrale Early Box? Dat kan natuurlijk ook.


Wat zit er in de Early Box?
Afhankelijk van met hoeveel weken je kleine geboren is en welke Early Box je kiest, zitten er in elke doos:

  • 2 mutsjes.
  • 2 dekentjes of lakentjes.
  • 4 geurdoekjes. 
  • Uitleg over de doos en inhoud.

early box inhoud snipsnappapiersnipsnap op maat prematuur early boxcadeau box early prematuur snipsnap

Naast deze handige items zitten er ook wat leuke extra’s in. Dit is een cadeau van mij, aan jullie en mogen jullie houden! 

Gaat er tussendoor iets kapot of krijg je vlekken er niet uit?
Stuur het op voor reparatie, dan zorg ik voor een vervangens artikel.  
In de tweeling doos zit het dubbele van alles.


Heb je de Early Box niet meer nodig?
Wanneer je de doos besteld betaal je eenmalig 25 euro (excl verzendkosten). Dit is de onkostenvergoeding van 7,50 euro en 17,50 euro borg. Heb je de Early Box artikelen niet meer nodig? Dan stuur je hem terug en krijg je je borg weer terug. 


Artikelen uit de Early Box houden?
Wil je aan het einde het hele pakket of enkele artikelen uit het pakket houden? Dat kan! Je rekent het hele pakket af, óf alleen de artikelen waar je voor gekozen hebt. Voor alle artikelen geldt een gereduceerde prijs. De nieuwwaarde van het totaal pakket ligt rond de 50 euro.

 

***Binnenkort verkrijgbaar!***

© 2016 - 2020 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel