Snipsnap ben ik; Gabie.


Met mijn 29 jaren ben ik mama van twee jongens (6 en 3 jaar) en ben ik een creatieve wiebel.
Waarom een wiebel? Omdat ik niet stil kan zitten en het liefst dag en nacht aan het creeëren ben. Schilderen, knippen, naaien met de naaimachine of met de hand. Alles! Daarom is SnipSnap ontstaan; Uit de behoefte om mijn creatieve wiebels en kriebels te delen. 

Daarom vind je op deze website wekelijks een nieuwe D*I*Y, leuke patronen en informatie over mijn grote passie; papierknippen. Maar ook artikelen welke ik zelf met liefde en zorg heb gemaakt! 

That's me!

Omdat ik regelmatig te maken heb met Nicu's en prematuren, heb ik ook een speciale lijn voor hen opgezet. Zodat je als ouders van een Early Bird (ik vind dat zo mooi verwoord!) een stukje eigens kan geven, ook in de couveuse.

Maar ook als vriendin of collega van vind je hier veilige, geschikte cadeautjes. Om even een hart onder de riem te steken en te laten weten dat je aan ze denkt. 

Naast mijn creatieve uitspattingen, is ook mijn dagelijks leven als 'mama van..' terug te vinden. In mijn blog beschrijf ik geen rozengeur en maneschijn, maar juist de typische momenten die maken dat ik zo van mijn jongens hou.. en ze achter het behang kan plakken soms. 

Sharing is twice the fun! 

Via Social Media ben ik erg actief, ik vind het leuk om van je te horen!

Dagelijks komen er nieuwe dingen voorbij van voor en achter de schermen hier. De missers, vragen om hulp, positieve gedachten en koffie.

Veel koffie. 

Wil je me volgen? Kijk dan op FacebookInstagram of Pinterest!Maar vooral.. GET CREATIVE!

Zoek, bedenk, maak en deel. Want sharing is twice the fun!

© 2016 - 2020 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel