Wanneer je kindje prematuur geboren word komt er zoveel op je af. Je zit met vragen en gevoelens in een rollercoaster die maar doorgaat. Het liefst zou je je kindje bij je willen hebben, mee naar huis nemen, maar voorlopig woont hij of zij in een eigen glazen huisje in het ziekenhuis. Als mama of papa voel je je soms machteloos tussen al dat ziekenhuis geweld om je heen. Ik wil ouders het gevoel geven dat ze deze kleine helden iets eigens kunnen meegeven. Een stukje thuis, liefde en troost wat juist voor deze kleine kindjes zo belangrijk is. Daarom ben ik 2016 begonnen met het maken van couveusedekentjes. Al snel kwamen er mutsjes en slofjes bij en sinds halverwege 2017 ook geurdoekjes. 


Met veel trots presensteer ik mijn Prematuren lijn: 

Waarom That's Me? Omdat het staat voor er zijn en er mogen zijn.
Hier ben ik! Wat naar mijn mening mooi past bij een premature geboorte. Een kleine die niet meer kon wachten om mama of papa te zien en lekker eigenwijs toch al bij jullie is. 

That's Me is veilig, zacht en gemaakt in overleg (en onder streng toeziend oog) van NICU specialisten. Regelmatig overleg ik met deze specialisten en met jullie als ouders om ervaringen te delen en zo de producten verder te ontwikkelen. Zo maken we That's Me samen!  

© 2016 - 2020 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel