Klantenservice   Nieuwsbrief

Snipsnap ben ik; Gabie.

Een 30 jarige mama, met twee jongens (4 en 6 jaar). Ik hou van styling, Scandinavische interieurs en koffie (met wat lekkers). Verder ben ik creatief, altijd al geweest en van huis uit meegekregen.
 Stilzitten ben ik slecht in, ik ben het liefst dag en nacht aan het creeëren. Knippen, naaien met de naaimachine of met de hand. Alles! Daarom is SnipSnap ontstaan; Uit de behoefte om mijn creatieve wiebels en kriebels te delen. 

Daarom vind je op deze website verschillende dingen. Van D*I*Y's tot leuke patronen en informatie over mijn grote passie; papierknippen. Maar ook artikelen welke ik zelf met liefde en zorg heb gemaakt! 

That's me!

Omdat ik regelmatig te maken heb met Nicu's en prematuren, heb ik ook een speciale lijn voor hen opgezet. Zodat je als ouders van een Early Bird (ik vind dat zo mooi verwoord!) een stukje troost en liefde kan geven, ook in de couveuse.

Ook als vriendin of collega van vind je hier veilige, geschikte cadeautjes. Om even een hart onder de riem te steken en te laten weten dat je aan ze denkt. 

Naast mijn creatieve uitspattingen, is ook mijn dagelijks leven als 'mama van..' terug te vinden. In mijn blog beschrijf ik geen rozengeur en maneschijn, maar juist de typische momenten die maken dat ik zo van mijn jongens hou.. en ze achter het behang kan plakken soms. 

Voel je vrij om te delen in de vreugde. 

Via Social Media ben ik erg actief.

Dagelijks komen er nieuwe dingen voorbij van voor en achter de schermen hier. De missers, vragen om hulp, positieve gedachten en koffie.

Veel koffie. 

Wil je me volgen? Kijk dan op Facebook, Instagram of Pinterest!

van deze Media! 


 

© 2016 - 2020 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel