Pepernoten puntzak!

Vorige Artikel 13 van 14 Volgende

Het is bijna zover, dus hier in huis gaat er per dag nu bijna een zak pepernoten doorheen. De mannetjes hebben zelf ook al gebakken, en speciaal daarvoor maakte ik deze Pepernoten puntzakjes.

Ze zijn bijna hetzelfde als te traktatie puntzakjes, maar dan speciaal voor Sinterklaas. Chips, popcorn, winegums, zoutestokjes, noem maar op, alles kan er in! De zakjes blijven netjes en vetvrij, dankzij het bakpapier aan de binnenkant. Hoe je ze maakt? 

Wat heb je nodig?

- bakpapier
- templates (hieronder te vinden)
- dubbelzijdig plakband (of lijm)
- schaar
- pepernoten!

Hoe je hem maakt

Download een template naar keuze via deze link ( Pietjes of Zwart-Wit strooigoed ) of sla de afbeelding hieronder op door er met je rechtermuis op te klikken en te kiezen voor 'opslaan als.'

pepernoten puntzak

pepernoten puntzak2

Print deze uit. Knip de 2 vlakken uit. Knip een stuk bakpapier uit, met behulp van het 'bakpapier hier' deel. Leg het bakpapier nu op het 2e uitgeknipte vlak. Vouw er een pijltje van en plak het vast met dubbelzijdig plakband. Ik heb voor het gemakt de foto uitleg van de traktatie puntzakjes voor je opgezocht, die staat hieronder. Dan kun je nét wat beter zien wat ik bedoel!


TIP!
Print de labels uit om elk zakje een naam te kunnen geven. Je vind de labels onder deze link (dropbox) of sla de afbeelding hieronder op door er met je rechtermuis op te klikken en te kiezen voor 'opslaan als.'

pepernoten puntzak naamlabels printable

Knip een wolkje met stippellijn uit en schrijf er je naam op. Plak hem nu met dubbelzijdig plakband (of lijm) op het puntzakje!

Op zoek naar een Pepernoten recept om ze zelf te bakken? Sla de afbeelding hieronder op door er met je rechtermuis op te klikken en te kiezen voor 'opslaan als'. Print hem uit en ga lekker aan de slag in de keuken. 

pepernoten recept kaart

Get Creative! en deel een foto van je Pepernoten Puntzakje met me via FacebookInstagram of Pinterest :-D

En wist je dat je met een tag @snipsnappapier of #diydinsdag ook nog eens kans maakt op een leuk cadeautje..?

 

BewarenBewaren

© 2016 - 2019 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel