Voor Saar!

Vorige Artikel 6 van 17 Volgende

VOOR SAAR!

Ik beloofde een blog te schrijven met de reden waarom er momenteel zoveel veranderd op mijn website en in mijn werk. Dat is allemaal begonnen met een berichtje..

**************************************************

Ik zette net mijn boodschappen op het aanrecht toen ik een melding kreeg via Facebook.
Er kwam een bericht binnen van Iris, en met haar eerste zin trok ze meteen mijn aandacht. ‘Hoi, ik ben moeder van een veel te vroeg geboren tweeling.’

In haar bericht beschreef Iris haar tweeling Saar en Lars. Geboren bij 26,5 weken hebben deze twee kleine helden al hard moeten vechten voor hun leven. Niet meer dan een handje vol zijn ze, in een klein glazen huisje, met slangetjes en veel piepende apparaten om hen heen. Om de tweeling een warm en liefdevol thuis gevoel te geven tussen alle zorgen door, gebruikten Iris en Bas twee couveusedekentjes. Helaas heeft Saar het niet gered. Zij heeft na 3,5 week hard vechten de strijd verloren.

_MG_0214-4

 Bij de begrafenis van Saar hebben haar ouders een giftenbox neergezet met een mooie gedachte.

“Met dit opgebrachte geld willen we couveusedekentjes bestellen voor de NICU waar haar tweelingbroertje Lars (5 weken oud) nu nog ligt. Dit omdat we al een dekentje van je hebben gekregen en dit zo waardevol voor ons is. Iets persoonlijks tussen alle toeters en bellen. Dat gunnen we andere ouders ook!”

**************************************************

Wil je meer lezen over het cadeautje van Saar, en hoe dit verder gegaan is?
Klik dan hier <3 

 

 

© 2016 - 2019 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel