Kerst traktatie puntzak!

Vorige Artikel 9 van 9

Zoek je een Kert traktatie? Dan zit je hier goed! De welbekende puntzakjes zijn er nu ook in een leuk Kerst-ontwerp. 

Ze zijn bijna hetzelfde als de traktatie puntzakjes, maar dan speciaal voor Kerst. Chips, popcorn, winegums, zoutestokjes, noem maar op, alles kan er in! De zakjes blijven netjes en vetvrij, dankzij het bakpapier aan de binnenkant. Zoek je speciaal voor Kerst een leuke traktatie? Kijk dan eens op dit Pinterestbord vol Kerst lekkernijen! Hoe je ze maakt? 

Wat heb je nodig?

- bakpapier
- templates (hieronder te vinden)
- dubbelzijdig plakband (of lijm)
- schaar
- iets lekkers (stroopwafelsterren bijvoorbeeld)!

Hoe je hem maakt

Download een template naar keuze via deze link ( Kerstbomen / Kerststerren of HohoHo! ) of sla de afbeelding hieronder op door er met je rechtermuis op te klikken en te kiezen voor 'opslaan als.'

 

kerstboom punt zak traktatie

kerstster punt zak traktatie

ho ho ho kerst punt zak traktatie

Print een template naar keuze uit. Knip de 2 vlakken uit. Knip een stuk bakpapier uit, met behulp van het 'bakpapier hier' deel. Leg het bakpapier nu op het 2e uitgeknipte vlak. Vouw er een pijltje van en plak het vast met dubbelzijdig plakband. Ik heb voor het gemakt de foto uitleg van de traktatie puntzakjes voor je opgezocht, die staat hieronder. Dan kun je nét wat beter zien wat ik bedoel!

kerst puntzak uitleg traktatie

TIP!
Print de labels uit om elk zakje een naam te kunnen geven. Je vind de labels onder deze link of sla de afbeelding hieronder op door er met je rechtermuis op te klikken en te kiezen voor 'opslaan als.'

pepernoten puntzak naamlabels printable

Knip een wolkje met stippellijn uit en schrijf er je naam op. Plak hem nu met dubbelzijdig plakband (of lijm) op het puntzakje!

De Stroopwafel sterren maak je heel makkelijk zelf; Ik haalde kleine stroopwafeltjes en sneed met een mesje er hoekjes uit. Of wat vind je van deze heerlijke snacks? 

kerst snacks pinterest

Get Creative! en deel een foto van je Kerst Puntzakje met me via FacebookInstagram of Pinterest :-D

En wist je dat je met een tag @snipsnappapier of #diydinsdag ook nog eens kans maakt op een leuk cadeautje..?

 

BewarenBewaren

© 2016 - 2019 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel