Geometrische Sneeuwpop

Vorige Artikel 6 van 14 Volgende

Haal de winter in huis met deze kleine sneeuwman. Een groot voordeel: Hij smelt niet! Dus ook op de vensterbank in het winterzonnetje blijft deze sneeuwman gewoon gezellig staan. Wil je hem ook maken? 

Wat heb je nodig?

- templates (hieronder te vinden)
- dubbelzijdig plakband (of lijm)
- schaar
- eventueel een stolp, met boom of sneeuw.

Hoe je hem maakt

Download beide templates via deze link ( sneeuwpop deel 1 en sneeuwpop deel 2 ) of sla de afbeeldingen hieronder op door er met je rechtermuis op te klikken en te kiezen voor 'opslaan als.'

sneeuwpop template deel 1sneeuwpop template deel 2Print deze uit. Knip de 2 onderdelen uit en vouw ze op alle lijnen naar binnen toe (dus met de lijntjes aan de binnenkant van de sneeuwman). Leg het onderdeel nu plat en lijm elk plakrandje (de dunne randjes) met dubbelzijdig plakband of lijm. Herhaal dit met het tweede onderdeel. Plak daarna de grote en kleine vorm op elkaar. Ik heb voor het gemakt een foto uitleg gemaakt, die staat hieronder. Dan kun je nét wat beter zien wat ik bedoel!

uitleg sneeuwpop maken

 


TIP!
Maak van een velletje oranje papier (of zwart als je voor Monochrome gaat) een wortel. Maak er een mini pijltje van. Geen idee hoe? Knip een klein vierkantje en rol deze net als het Pieten puntzakje van vorige week op. Knip het uiteinde (de open kant, dus niet de punt) recht en plak hem tegen je sneeuwpop aan. Leuk hem op met knopen, ogen en eventueel een das of hoed! 

Zoek je meer stolp-inspiratie? Kijk eens op dit bord!
Get Creative! en deel een foto van je Sneeuwman met me via FacebookInstagram of Pinterest :-D

En wist je dat je met een tag @snipsnappapier of #diydinsdag op Instagram ook nog eens kans maakt op een leuk cadeautje..?

 

© 2016 - 2019 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel