Oktober - deel 1!

Artikel 1 van 4 Volgende

Hallo allemaal,

Het is even stil geweest met de nieuwsbrieven, maar ik ben van plan dit weer op te pakken en er een frisse draai aan te geven!

De afgelopen maanden heb ik gezocht naar de juiste verhouding tussen papier knippen en leuke baby cadeautjes maken.
Een balans die er nu langzaam in komt met vaste, terugkerende elementen elke week. Misschien heb je het al gezien, zo niet zet ik het voor je op een rijtje..
 


De dagen van een SnipSnap week

Om te beginnen is er Motivatie Maandag!
Ben jij deze week iets groots van plan? Een knipwerk? Verbouwen in je huis? Of wat dan ook, deel het!
Samen delen is leuk, je kunt elkaar steunen wanneer het nodig is en belangrijker: motiveren.
Je kunt het! 

D*I*Y Dinsdag!
Elke dinsdag komt er een nieuwe do it yourself online. Een leuk project om zelf te maken, met gratis patroon om te printen, lesbrief,
alle materialen duidelijk op een rij en uitleg in foto's of film.
Altijd in thema en terug te vinden in het archief!

Woensdag blogdag.
Elke woensdag verschijnt er een blog online met verschillende onderwerpen. Van persoonlijke verhalen tot de 10 leukste gezonde traktaties,
help mijn schaartje is bot of wat te doen met vlekken in je babykleertjes. Mis je een onderwerp of wil je graag iets weten? Laat het weten!

Meedenk Donderdag.
Deze dag vul ik patronen aan op de website en laat ik wat behind the scenes dingen zien. Ik vraag jullie om me te helpen, of andersom! 
Heb je advies nodig, tips of ideeën? Mis je iets online? Dit is je kans om het met me te delen!Vrijdag is feature Friday!
Ik laat andere shops of knippers zien, werk wat jullie me toesturen, foto's van jullie, leuke nieuwe producten en ontwikkelingen en meer. 

Zaterdag en Zondag

Deze dagen hebben een wisselende invulling! Foto's, behind the scenes, gezelligheid of inspiratie. Van alles wat en door elkaar..
 


Nieuwe indeling van de website

Op de website vind je nu een duidelijke scheiding tussen de baby artikelen en het knipwerk. Zo kies je snel en makkelijk waar je voor komt! 
Onder het knippen vind je nu een archief vol patronen. Bij elk patroon staat aangegeven hoe moeilijk of makkelijk het is.

Daag jezelf uit en ga steeds een stapje moeilijker. 
Zo groei je als hobby knipper en worden de lastigste patronen steeds makkelijker. Oefening baart kunst!
Naast patronen staan er instructie filmpjes online, tips en vind je alle materialen overzichtelijk bij elkaar en elke week word het archief aangevuld met nieuw materiaal.
 


Sociaal!

Ik hou enorm van Social Media, en ben op meerdere platformen te vinden. Zo zit ik op Facebook, Instagram en Pinterest. Wil je volledig op de hoogte blijven van
wat ik allemaal doe of wat je zelf allemaal kunt doen en vinden op de site? Volg me dan op 1 of meer van deze Media! 


 


Extraatjes

De nieuwsbrief gaat vaker verschijnen dan 1x per maand, maar geen zorgen! Het word geen
spam-nieuwsbrief.
Graag laat ik je weten waar ik aan werk voor je, dat er nieuwe patronen voor je zijn en dat ik je mening belangrijk vind.

Daarom ook meteen een leuke uitdaging!
Ga naar de website en kijk eens goed rond. Wat mis je? Stuur mij je (kritische) feedback of tips en de leukste tips krijgen van mij een verrassing toegestuurd per post!

Voor nu, creatieve groetjes en tot de volgende! 
Gabie
 

© 2016 - 2019 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel