Verenslinger - met een gouden randje

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende

Deze week in de D*I*Y een veren slinger. Waarom? Omdat je deze veren op héél veel manieren kunt gebruiken. Cadeautjes inpakken, kerst slinger, lampenkap, je kunt er zoveel kanten mee op. Om je op weg te helpen heb ik een Pinterest bord gemaakt met ideeën en inspiratie, deze vind je hier!

Wat heb je nodig?

- Template verenslinger (sla op door met je rechtermuis op de afbeelding te klikken en te kiezen voor 'opslaan als' of download hem hier via Dropbox).
- Schaar.
- Goudspray
- Extra a-4tje (of karton)
- Draad

Hoe maak je hem?

Print de template uit, en knip alle veertjes uit. Leg de veertjes op een krant of papier als ondergrond en bedek een deel van de veertjes. Variëren mag! Schuin, recht, veel of weinig. Probeer het maar uit! Verf de veertjes op verschillende manieren met de goudverf. Vouw elk veertje ongeveer door de helft (in de lengte). Door kleine stukjes van het veertje tussen duim en wijsvinger te vouwen, kun je de veertjes zelfs iets rond laten lopen voor het effect. Knip een stuk draad en maak er een lusje aan. Aan elk lusje komt een veertje, en zo is je slinger klaar! 


 

© 2016 - 2019 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel