Vosjes - banner

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

De herfst komt er aan, dus leuk je huis op met deze vosjes! Gebruik ze als banner, op rietjes, plak ze op je raam of op een kaart. Je kunt er alle kanten mee op!

Wat je nodig hebt

- De template (download via dropbox hier, of sla hem op door met je rechtermuis op de afbeelding te klikken en te kiezen voor 'opslaan als').
- Een schaar.
- Plakband.
- Draad/lint of koord.

Hoe je hem maakt

Print de template uit, vergroot of verklein hem naar wens. Knip daarna elk vosje uit en bevestig deze door de draad aan de achterkant met een plakbandje vast te plakken. Hang hem nu ergens op! 

**tip**
Liever een vos aan een rietje? Maak een gaatje aan de bovenkant van het vosje, en steek het rietje er door, klem hem aan de onderkant om het rietje met zijn pootjes. Eventueel een plakbandje zodat hij niet wegglijdt en klaar! 

**tip 2** 
Plak het vosje op een kaart! Of neem hem over met carbon papier op andere kleuren papier. Zo maak je vosjes in elke kleur die je wilt! 

**Kleuter knutseltip**
Knip of prik de vosjes uit. Verzamel buiten bladeren. Lijm het vosje op een vel papier en plak de bladeren er omheen. Zo maak je een mooi herfst plakwerkje! 

Deel je vosje met de wereld! Plaats een foto op Facebook of Instagram en tag Snipsnappapier!

 

© 2016 - 2019 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel