Nieuwsbrief Mei

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Hallo %naam%,

Hier is hij dan, de tweede nieuwsbrief. Na een korte vakantie in Turkije, even lekker naar de zon, ben ik nu weer thuis en druk met het aanvullen van de webshop.

Kijk wat er zomaar tegen de bomen opklom. Ze zijn schuw, maar ik wist er toch een te vangen.. met m'n camera dan..

Er zijn een boel nieuwe dingen uitgedacht en er komt leuk nieuws aan. Nu heb ik even pauze genomen van het knippen en de naaimachine om deze nieuwsbrief te schrijven. Heb je trouwens de nieuwe DIY's op de website al gezien, een cactus slinger en een huisje? Zo niet, neem dan een kijkje hier. Regelmatig probeer ik iets nieuws online te zetten. Mocht je nou een idee hebben of een verzoekje, laat het me weten. Wie weet maak ik binnenkort een video met jóu idee! 

Aan het knippen

Het eerste wat ik dacht: Jeetje, trek ik altijd zo'n hoofd als ik knip? Het antwoord van mijn omgeving: nee, normaal is het erger. En bedankt... 

Oh, en een geheim! Niet verder vertellen, maar ik ben enorm nerveus als het om camera's gaat. Daarom film ik altijd mijn handen, dat zijn prima acteurs. Toch wil ik je een keer laten zien wie ik ben, dus komt er op korte termijn een video online... Spannend!

Veel leesplezier,
Gabie

 


Freebie

Wat was het ontzettend leuk en verrassend om alle creaties te zien. In de vorige nieuwsbrief zat een patroon om Anna en Elsa te knippen uit Frozen. Binnen een paar dagen kreeg ik via Facebook en e-mail verschillende resultaten te zien. Ik zal er twee met je delen:


 

José knipte Anna in het zwart, met het ijs als achtergrond. Roos knipte Anna en Elsa uit vrolijk bedrukt papier en heeft ze op kraftkaarten geplakt. Twee uitvoeringen van hetzelfde patroon, maar dan nét even anders.

Natuurlijk heb ik ook deze keer een leuk patroon uitgezocht, een beetje passend bij het zomerse zonnetje. Het is de tekst 'Love' of liefde, met een tweetal vogeltjes erop. 

Sla de afbeelding op door met je rechtermuisknop op de afbeelding te klikken (opslaan als..). Print deze daarna uit. Je kunt hem zo uitknippen of met carbon papier overtrekken. En daarna knippen maar! De rand en alles wat er aan de rand vast zit, moet aan elkaar blijven. De ogen en lussen van de letters gaan er uit, net als de vlakken tussen de vogeltjes in. 

Een leuke uitdaging als je dit patroon te makkelijk vindt; teken er vogeltjes bij, of maak van de vogeltjes uiltjes, kevertjes, of andere dieren. Je kunt ook de rand weg laten en mooie slingers aan de letters maken. Eerst tekenen is het handigste, zoals altijd. Heel veel succes en ik ben benieuwd naar de resultaten, die je overigens ook mag sturen via Facebook, Instagram of e-mail!


Landleven magazine

Leuk nieuws! Ik werd benaderd door een van de redactieleden van het blad Landleven of ze een foto van mijn knipwerk mochten plaatsen. Natuurlijk mag dat! 
Blad nummer 6 wordt het blad om naar uit te kijken, hoewel ik eerlijk toegeef dat ik nummers 1 t/m 4 ook al doorgekeken heb. Nummer 6 wordt 21 juni verwacht. 
Nog een reden om het blad te halen in juni; er staat een interview in met een knipster! Wie, dat weet ik zelf ook nog niet, maar ik ben zeker erg benieuwd! 

Ook leuk, op de website kun je bladeren door eerder verschenen Landleven Magazines. 


 


Starterspakket

Aan het eind van deze maand/begin volgende maand komt er in de webshop het starterspakket. In dit pakket vindt je een lesbrief, zwart papier, patronen, ideeën en natuurlijk je eigen schaartje. Heb je interesse in een starterspakket, de prijs of wanneer deze precies in de shop komt? Stuur me dan een bericht, want als lezer van deze nieuwsbrief kun je dit pakket al 1 week eerder bestellen. Verdere informatie over het pakket verschijnt binnenkort op Facebook.
 


 Ik zoek: foto's van jou!

Heb jij al iets besteld uit de webshop, of gekocht bij de winkel BlendUt, of misschien zelfs van mij persoonlijk? Een knipsel, een babymutsje, bijtring, kaarten of wat dan ook. Stuur me dan je leukste, gekste of liefste foto op met je aankoop! Ik vind het leuk om terug te zien en te horen wat je er van vindt en niets is leuker dan een foto. Kijk, dit is er bijvoorbeeld zo eentje...
 


... van de kleine Vayenna met een van mijn mutsjes op. Ze is nu 2 weken, lief he? Zo'n leuke verrassing! 

Haar mama is te volgen op Instagram (huisje.van.monique) waar ze de laatste woontrends met je deelt. Ook op Pinterest is ze actief (mamamo28), dus neem even een kijkje bij haar. 

Wil je jezelf terug zien op Instagram en Facebook? Of liever niet? Geef dat even aan als je de foto stuurt. Foto's sturen kan naar info@snipsnappapier.nl of gewoon via Facebook messenger of Instagram. Lekker makkelijk, zo vanaf je smartphone.
 


Highlights

Even op een rijtje, de nieuwste artikelen op de website. Ik kan het niet laten ze even met je te delen. 


Dat was de nieuwsbrief voor Mei. Heb je iets gemist? Of heb je aanvullingen, vragen of foto's? Stuur me dan een bericht op Facebook, poke me op Instagram of stuur me een mailtje, dat vind ik altijd leuk!

Tot de volgende,

Gabie van Pinxteren - SnipSnap

© 2016 - 2019 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel