Download: To do planner

Artikel 1 van 5 Volgende

Fijne dinsdag allemaal! Hopelijk heb je een goed begin van de week gehad. Zelf had ik een stevige start zoals je misschien al gelezen hebt; de website en alles er omheen word verbouwd. Dat betekend veel, maar leuk werk; Nieuwe foto's maken, artikelen uitzoeken en alles in een nieuw jasje steken. Vandaar ook deze freebie!

Normaal maak ik wel eens aantekeningen in een notitieboekje, of op m'n hand (ja slecht, ik weet het, hahaha), maar met de hoeveelheid dingen die ik nu moet onthouden of die me te binnen schieten leken m'n armen meer op de complete 7 delige Harry Potter boeken. Dus, ik besloot dat het anders moest. Ik maakte voor mezelf een to-do planner, in de hoop dat het helpt meer overzicht te houden ;) 

Tip; omdat ik niet elke week opnieuw een lijst wil uitprinten, heb ik hem ingelijst in een lijstje van de Action. Met een whiteboard marker kan ik er nu op schrijven en het er weer afvegen! 

Ik hoop dat deze Freebie je helpt met je eigen planning. Als je hem leuk vindt, sla hem dan op door er met je rechtermuisknop op te klikken. Sleep hem van je download map naar een leeg Word document, zet de marges op 0 en printen maar! 

 

Veel plezier met plannen ;)

© 2016 - 2019 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel