Nieuwsbrief April

Vorige Artikel 4 van 4

Hallo,

Het heeft even geduurd maar hier is dan de eerste nieuwsbrief! Het was even zoeken en puzzelen, maar het is toch gelukt.
Inmiddels bestaat SnipSnap alweer bijna 2 maanden en leer en ontdek ik steeds meer over de wereld van Papierknipkunst en Webwinkels.
Het waren zeker leerzame maanden, met kleine obstakels en grote uitdagingen. De volgende stap? Deze nieuwsbrief! 

Het is mijn bedoeling dat er 1 keer per maand een nieuwsbrief jouw kant op komt met daarin leuke nieuwtjes, weetjes en een extraatje.
Ook lijkt het me leuk als ik soms je hulp mag inroepen en je mening mag vragen over onwerpen en ideeën. Samen maken we er iets moois van!

In deze nieuwsbrief vind je een leuke Freebie, een gratis patroon om op te slaan, uit te printen en zelf wat moois mee te maken. 
Graag zie ik terug wat je gemaakt hebt, dus stuur gerust je resultaat op. 

Rest mij voor nu je veel leesplezier te wensen, en mocht je nog vragen hebben of tips of ideeën, je mag altijd een berichtje sturen.

Veel leesplezier,
Gabie

 


Freebie

Het woord Freebie komt uit Engelse en Amerikaanse Blogs en websites en betekent eigenlijk gewoon dat je gratis iets krijgt.
Dat is hier ook het geval! Ik heb als freebie voor deze maand een leuk patroon uitgezocht wat ik met je wil delen. 

Het zijn Elsa en Anna, uit Disney's Frozen. Ik heb gekozen voor silhouetten met daarbij een kleurige achtergrond in stijl van Frozen. Sla de afbeelding op door met je rechtermuisknop op de afbeelding te klikken (opslaan als..). Print deze daarna uit. Je kunt op meerdere manieren te werk gaan, de makkelijkste is met een cm of twee speling rondom het silhouette uit te knippen (dus niet meteen de fijne lijnen) en deze met een nietmachine op de achterkant van het gekleurde vlak te nieten. Als je nu het silhouette netjes uitknipt heb je haar zowel in het zwart als in het bijpassende ijsbloemen patroon. 

 

Maar je bent natuurlijk vrij om er zelf iets creatiefs mee te doen! Ik vind het erg leuk om je resultaat te zien, dus schroom niet om een foto door te sturen.
Op zoek naar inspiratie? Elsa en Anna komen hier ook terug in de webshop

 


Een nieuwe naam

Misschien heb je het al gezien op de Facebook pagina; De Nederlandse Vereniging voor Papierknipkunst is op zoek naar een nieuwe naam. 
Niet zo raar, het is ook een aardige mond vol natuurlijk. Heb jij een leuke, creatieve of pakkende nieuwe naam in gedachten? Stuur dan de vereniging of mij een berichtje met deze naam. Wie weet word de door jou verzonnen naam, wel dé nieuwe naar van de Vereniging! 

Ik vind het maar lastig hoor.. Knippers, Snippers.. Ik ben benieuwd naar jouw ideeën! 

 


Workshops

Het is online nog niet bekend, maar jij mag het al weten; Er komen workshops deze zomer! 
De invulling hiervan en de locaties/data zijn nog niet bekend, maar daarvan hou ik je op de hoogte via de nieuwsbrief.
Leuk extraatje: Je krijgt als nieuwsbrieflezer voorrang op de inschrijvingen!

Binnenkort dus meer...

 


Webshop

De kortingsweek is bijna voorbij, maar voor jou als lid van de nieuwsbrief heb ik een leuke kleine verrassing. 
Gratis verzending deze hele maand. Als je iets bestelt op de webshop, gebruik dan de code; nieuwsbrief.

Dan vervallen de verzendkosten automatisch. Deze actie blijft geldig tot de volgende nieuwsbrief, dus je hebt nog even de tijd! 

***deze actie is inmiddels verlopen***

 


 

Dat was dan alweer de nieuwsbrief voor April. Hopelijk heb je hem met plezier gelezen.
Mocht je aanvullingen hebben, ideeën of mis je iets? Of wil je een naam insturen voor de Vereniging, of een foto van je knipwerk?

Stuur dan een berichtje, dat vind ik altijd leuk!

Tot de volgende!

Gabie van Pinxteren - SnipSnap

© 2016 - 2019 SnipSnap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel